WIJ ZIJN DECOPAINT

Decopaint, gevestigd in Lievegem, is dé garantie op perfect uitgevoerde schilderwerken. Ook voor behang- en decoratiewerken kunt u rekenen op deze vakman met ruim tien jaar ervaring. Bij ons bent u zeker van een resultaat dat er staat, en dat uw muren en interieur een merkbare meerwaarde geven.

  • Meer dan 10j ervaring
  • Kwaliteitsgarantie
  • Transparantie
  • Offerteprijs is factuurprijs
  • Persoonlijke service

ONZE TROEVEN

Decopaint Philippe heeft heel wat troeven in huis, die uw privé- dan wel professioneel project net dat tikkeltje meer geven. Zo krijgt u bijvoorbeeld tien jaar ervaring als kwaliteitsgarantie. Bovendien werken wij alleen maar met de beste merken en producenten, die hun waarde bewezen hebben. Vervolgens hanteren wij een transparant prijsbeleid: de offerteprijs is meteen ook de factuurprijs. En ten slotte is er de zekerheid van een geslaagd resultaat, dankzij ons indrukwekkende bestand van tevreden klanten. Bent u de volgende?

BESTE PRIJS VOOR DE HOOGSTE KWALITEIT

Ons vakmanschap in een notendop? De hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Met als extra garantie de persoonlijke opvolging. We bespreken de behangwerken, decoratie- en schilderopdrachten eerst grondig met u en houden u ook tijdens de uitvoering op de hoogte van de vorderingen. Vragen of opmerkingen? Wij staan altijd klaar om te antwoorden. Decopaint Philippe in Lovendegem? Die laat de klant zich koning in zijn woning voelen!

© Decopaint Philippe | Powered by KMOSites